روش های مختلف کاشت ایمپلنت دندان
نوشته شده توسط : جی دی ایمپلنت

روش کاشت ایمپلنت دندان

روش سنتی ترمیم کامل دندان‌ها(شرایطی که فرد تمام دندان هایش را از دست داده است) شامل پیوند استخوان، تعداد شش عدد ایمپلنت دندان یا بیشتر و 18 ماه طول دوره درمان است. این شرایط به این معنی است که بیمار اغلب برای مدت یک سال یا بیشتر بدون دندان خواهد بود یا مجبور است از دندان‌های مصنوعی موقت در طول این دوره استفاده کند.

با استفاده از یک روش درمانی جدید برای کاشت دندان (ایمپلنت به روش پانچ)، بیمار در طول یک جلسه مشکلات خود را مطرح کرده و دندانپزشک با استفاده از آزمایش هایی مانند CT Scan، رادیولوژی، قالب گیری، عکس برداری مشکلات را تشخیص می دهد و یک برنامه درمانی مناسب را برای بیمار تجویز می کند. پس از این جلسه، بیمار یک برنامه درمانی برای ایمپلنت به روش پانچ دریافت می‌کند و در ادامه دندان‌های جدید ساخته می‌شود. در این مرحله در طول یک روز اشکالات احتمالی دندان‌های ساخته شده اصلاح می‌شود و سپس دندان‌ها در محل قرار می‌گیرند (این جلسه درمانی حتی می‌تواند در صورت نیاز شامل کشیدن دندان نیز باشد). بنابراین هنگامی که شما به مطب برای ایمپلنت دندان مراجعه کنید، ایمپلنت های دندان در همان روز در محل خود قرار می گیرند و شما می‌توانید پس از درمان به خانه برگشته و یک مجموعه دندان موقت داشته باشید که در عمل ظاهر، احساس و عملکرد آن شبیه دندان‌های طبیعی است.

همواره به خاطر داشته باشید که پس از ایمپلنت به روش پانچ نیاز به یک دوره ریکاوری وجود دارد. در این دوره لازم است بیمار از رژیم غذایی نرم برای چند هفته تا چند ماه استفاده کند و این کار را تا زمانی ادامه دهد که ایمپلنت ها بهبود پیدا کنند.

پس از مدت تقریبی 3 ماه، هنگامی که لثه‌ها به طور کامل درمان شدند و ایمپلنت ها به استخوان فرد جوش خوردند، از دندان‌های جدید بیمار و دهان وی قالب گرفته می‌شود و بر اساس قالب تهیه شده مجموعه دندان‌های نهایی و دائمی بیمار ساخته می‌شود تا جایگزین دندان‌های موقت گردد. انجام این کار به اطمینان از عمر طولانی مدت دندان‌ها کمک می‌کند و بیشترین پشتیبانی، زیبایی، و عملکرد را برای دندان‌های بیمار به همراه دارد.

در کلینیک ایمپلنت دندانپزشک کاشت ایمپلنت به روش پانچ (Punch Technique) صورت می دهد، این روش جدیدترین روش کاشت دندان می باشد که در این روش به وسیله یک پانچ، لثه به قطر ایمپلنت مورد نیاز  از روی استخوان برداشته می شود و پس از ایجاد حفره در استخوان، ایمپلنت در آن قرار می گیرد. مزیت این روش در آن است که به علت کم بودن آسیب وارده به استخوان و لثه و همچنین کنار نزدن لثه (که روش متداول قرار دادن ایمپلنت می باشد) تورم، خونریزی، کبودی و درد تقریبا وجود ندارد و نیاز به استفاده از بخیه پس از پایان کار نیست. قرار دادن هر ایمپلنت به طور معمول 15 دقیقه طول می کشد که از  فرآیند پر کردن دندان کمتر است.
پس از قراردادن ایمپلنت دندان در فک معمولا 3 ماه وقت نیاز است تا عمل هم جوشی با استخوان صورت پذیرد و عملا ایمپلنت دندانی جزئی از بدن شود. پس از 3 ماه درپوش روی ایمپلنت (Cover Screw) برداشته شده و اباتمنت (اتصال دهنده ایمپلنت دندان به تاج آن) بر روی آن متصل می گردد که نقش دندان تراش خورده را بازی می کند و پس از آن مراحل قالبگیری و ساخت روکش یک الی دو هفته  طول می کشد.





:: برچسب‌ها: ایمپلنت,ایمپلنت تهران,ایمپلنت دندان,کلینیک ایمپلنت ,
:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: